Websites bouwen met CMS

Met een CMS waarop wij alle nieuwe websites bouwen, kan je volledig inzetten op content, creatie en voor zoekmachines geoptimaliseerde inhoud. Het beheer van jouw website is zorgvuldig gestructureerd om het dagelijkse werk te vereenvoudigen en tijd te besparen.

Wij realiseren altijd een uniek ontwerp op basis van jouw eisen en wensen. Het is altijd een genot om de samensmelting te zien van het ontwerp en de techniek. Zodat jij, als eigenaar van jouw eigen website, de website kunt veranderen door op bijna elk niveau de site aan te vullen met jouw eigen content. Wil je dit niet zelf doen dan kan dit in samenspraak met de marketing afdeling.

Het systeem is responsive en adaptief zodat jouw website / webdesign altijd te benaderen is op desktop, tablet en zelfs mobiel. De techniek is vooruitstrevend, flexibel en voor iedereen te begrijpen. Een systeem dat zich aanpast aan de gebruiker, en niet andersom.

Onze werkwijze

1
Afspraak

We bespreken je project, je laat ons je wensen weten. Wij geven een schatting van de prijs en de doorlooptijd.

2
Voorbereiding

Je krijgt van ons een vragenlijst waar al je wensen kan invullen, en je stuur ons je teksten en foto’s op die je graag wil gebruiken op jouw website.

3
Uitvoering

Wij doen ons werk voor jouw met all verzamelde gegevens. Indien nodig zullen wij jou tijdens het werk vragen stellen. En tussentijdse controle of we op de goede weg zitten.

4
Resultaat

We kijken naar het eindresultaat. Alleen wanneer het werk compleet is en jij tevreden met het resultaat zijn wij ook tevreden en blij. We zetten je website online.

Met een CMS kan jij als website eigenaar heel flexibel bouwen aan je platform. Dankzij de vele bouwblokken is het niet nodig om voor elke wens of aanpassing met de webbouwers aan de telefoon te hangen.

Kortom: Slimme systemen om snel te kunnen groeien. Een ideaal platform voor elke ondernemer en partner om aan zijn of haar online strategie te werken.

De CMS-functies zijn gebouwd met het oog op kleine en grootschalige platforms. Dankzij een zeer consistente gebruikerservaring en gebruikersinterface voor alle functionaliteiten kan je gemakkelijk de redactionele controle behouden. Zelfs als je grote aantallen paginas moet beheren.

Neem vrijblijvend contact op

Cursus webdesign

Na oplevering krijgt jij een speciale link waarmee je kunt inloggen op jouw website. Vervolgens kan je alle pagina’s op jouw website bewerken, toevoegen of verwijderen. Ongeacht WordPress – Avada/Enfold is dit helemaal niet moeilijk. Ben je toch nog onzeker? Wij geven graag een dagdeel een WordPress – Avada/Enfold cursus bij jou op locatie of via Skype/Zoom/Teams.

Ja ik wil meer weten

Ons laatste werk

Wij werken met onder andere:

De talen die wij spreken:

HTML 5

CSS 3

JAVASCRIPT

REACT

Wij bouwen voor klein & groot

Dankzij onze bouwblokken kunnen wij voor elke ondernemer een gepaste oplossing bieden. Met ons schaalbaar concept zorgen wij altijd voor het juiste recept!

Bekijk ons werk

Weten hoe wij je kunnen helpen?

Elk vraagstuk vraagt om een goede inleiding en goed gesprek. Zo gaan wij graag persoonlijk met jou in gesprek om zo te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Neem vrijblijvend contact op

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden
bel / app of stuur een bericht

06 16937088
Whats App
Bericht

Atisuto Creative | Fotostudio: State 68 5509 NX Veldhoven | maarten@atisuto.nl | kvk 77427122 | BTW NL003200210B05

copyright 2021 Atisuto creative | Privacybeleid