Social media uitbesteden

Bespaar tijd en laat ons uw social media zichtbaarheid beheren en verbeteren voor meer bereik.

Het regelmatig posten van social media berichten en het linken naar jouw producten of diensten kan inderdaad simpel lijken, maar er komt veel bij kijken om het effectief te maken. De timing van de posts, de frequentie en de inhoud zijn allemaal belangrijk om ervoor te zorgen dat de juiste doelgroep wordt bereikt en geëngageerd blijft.

Als social media specialist kan ik dit proces voor jou uit handen nemen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf. Door een digitaal formulier in te vullen met jouw wensen en door het aanleveren van de juiste afbeeldingen en tekst, kan ik effectieve social media posts creëren en publiceren op de door jou gekozen platforms.

Het is ook aan te raden om een blog of nieuws pagina op jouw website te hebben, omdat dit kan bijdragen aan het verhogen van het verkeer naar jouw producten of diensten. Als social media specialist kan ik jou hierbij helpen en adviseren over hoe je jouw online aanwezigheid het beste kunt vergroten. Neem gerust contact met me op en dan om samen in gesprek te gaan over wat wij kunnen betekenen voor jouw Social media.

Slimme strategieën voor een perfecte post op meerdere sociale platforms!

Ontdek de essentiële overwegingen voor effectieve content op verschillende sociale mediakanalen!

  • Posts met heel weinig tekst (> drie regels): Deze kunnen een beperkt bereik hebben, meestal rond 50%, omdat ze mogelijk niet voldoende informatie bieden om de interesse van gebruikers vast te houden.
  • Posts met externe links: Platforms zoals Facebook kunnen het bereik van posts met externe links verminderen tot ongeveer 70% om gebruikers op het platform te houden.
  • Posts met video: Videocontent kan een aanzienlijk bereik hebben, vaak meer dan 100%, omdat platforms de betrokkenheid bij video’s aanmoedigen.
  • Posts met meerdere foto’s: Het delen van meerdere foto’s in één post kan leiden tot een aanzienlijk bereik, vaak tot 150%, omdat dit soort content visueel aantrekkelijk is.
  • Posts met documenten: Platforms kunnen de zichtbaarheid van posts met documenten aanzienlijk vergroten, soms tot 250%, omdat ze uniek en informatief zijn.
  • Posts met polls: Polls worden vaak goed ontvangen op sociale media en kunnen leiden tot een aanzienlijk bereik, soms tot 450%, omdat ze interactie en betrokkenheid van gebruikers bevorderen.

Het is belangrijk op te merken dat de algoritmen en beleidsregels van sociale mediaplatforms voortdurend veranderen, dus deze cijfers zijn slechts indicatief en kunnen variëren. Het is altijd een goed idee om de richtlijnen en updates van specifieke platforms te volgen en te experimenteren met verschillende soorten content om te zien wat het beste werkt voor uw doelgroep en doelen.

Portfolio | Socials

Emma Bosa

Emma bosa Socials Atisuto

Emma bosa Socials Atisuto

Emma bosa Socials Atisuto

Emma bosa Socials Atisuto

Becx Verhuur

Becx verhuur Social dakar 2024

Dakar 2024

Dakar 2024

Dakar 2024

Becxverhuur Socials

Becxverhuur Socials

Becxverhuur Socials
Becxverhuur Socials

Becxverhuur Socials

Becx Competition

Dakar 2024 by Atisuto Creative

Dakar 2024 by Atisuto Creative

Becxcompetition socials uitbesteden

Dakar 2024

AluShutter

Dakar 2024 Stage 1

social media verzorgd dakar 2024 AluShutter door Atisuto Creative

Dakar 2024 Alushutter

Dakar 2024 Alushutter

Sande Logistics

social media verzorgd dakar 2024

social media verzorgd dakar 2024

social media verzorgd dakar 2024

social media verzorgd dakar 2024

Arcane Racing

Dakar 2024

Dakar 2024

Dakar 2024

Dakar 2024

Atisuto Creative

Social media uitbesteden
Social media uitbesteden
Social media uitbesteden

Social media uitbesteden

Professionele Verzorging van Social Media

Als je interesse hebt in het professioneel verzorgen van jouw social media, zijn wij de perfecte partner. Wij bieden expertise en ervaring om jouw online aanwezigheid te optimaliseren.

Waarom dit belangrijk is: In het digitale tijdperk is een sterke social media aanwezigheid essentieel voor het succes van jouw merk of bedrijf. Professioneel beheerde accounts trekken meer aandacht, engagement en uiteindelijk klanten.

Hoe we dit doen: We gebruiken geavanceerde tools zoals Adobe Express voor het ontwerpen van visueel aantrekkelijke content, Chat GPT voor het genereren van creatieve en boeiende teksten, en Radaar voor het effectief beheren en monitoren van jouw social media kanalen.

Workshops voor Zelfbeheer Socials Media

Als je denkt genoeg tijd te hebben om jouw social media zelf te beheren maar behoefte hebt aan professionele begeleiding, bieden wij workshops aan die je leren hoe je snel en professioneel berichten kunt opmaken en posten.

Waarom dit een goede optie is: Zelfbeheer van social media geeft je volledige controle en stelt je in staat om een persoonlijke touch aan jouw content toe te voegen. Met onze workshops kun je deze taken uitvoeren met hetzelfde niveau van professionaliteit als een expert.

Hoe onze workshops helpen: Onze workshops zijn ontworpen om je praktische vaardigheden en inzichten te bieden in het gebruik van tools zoals Adobe Express en de toepassing van AI-technologieën zoals Chat GPT voor het creëren van content die resoneren met jouw doelgroep.

Uitnodiging voor Samenwerking

Ben je geïnteresseerd in het naar een hoger niveau tillen van jouw social media of het ontwikkelen van de vaardigheden om dit zelf te doen? Neem dan contact met ons op. We kijken uit naar een fijne en vruchtbare samenwerking.

Waarom contact opnemen: Door contact met ons op te nemen, open je de deur naar gepersonaliseerde oplossingen die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Hoe contact op te nemen: Je kunt ons bereiken via e-mail, telefoon, of door het invullen van een contactformulier op onze website. We reageren snel om een gesprek te plannen waarin we jouw wensen kunnen bespreken en hoe we kunnen helpen deze te realiseren.

Deze gerichte aanpak laat duidelijk zien wat de voordelen zijn van samenwerken met ons en hoe we te werk gaan, met een duidelijke call-to-action voor potentiële klanten om de volgende stap te zetten.