Social media uitbesteden

Social media uitbesteden

Bespaar tijd en laat ons uw social media zichtbaarheid beheren en verbeteren voor meer bereik.

Het regelmatig posten van social media berichten en het linken naar jouw producten of diensten kan inderdaad simpel lijken, maar er komt veel bij kijken om het effectief te maken. De timing van de posts, de frequentie en de inhoud zijn allemaal belangrijk om ervoor te zorgen dat de juiste doelgroep wordt bereikt en geëngageerd blijft.

Als social media specialist kan ik dit proces voor jou uit handen nemen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf. Door een digitaal formulier in te vullen met jouw wensen en door het aanleveren van de juiste afbeeldingen en tekst, kan ik effectieve social media posts creëren en publiceren op de door jou gekozen platforms.

Het is ook aan te raden om een blog of nieuws pagina op jouw website te hebben, omdat dit kan bijdragen aan het verhogen van het verkeer naar jouw producten of diensten. Als social media specialist kan ik jou hierbij helpen en adviseren over hoe je jouw online aanwezigheid het beste kunt vergroten. Neem gerust contact met me op en dan om samen in gesprek te gaan over wat wij kunnen betekenen voor jouw Social media.

Verover Social Media: Totale Marketing Verzorging

Bereik, betrek, en boei – Jouw merk op de voorgrond.

Strategie Ontwikkeling:

Wij helpen bij het ontwikkelen van een op maat gemaakte social media strategie die aansluit op jouw bedrijfsdoelstellingen en doelgroep, inclusief content planning, campagnebeheer, en doelgerichte reclame.

Profiteer van ons aanbod: twee berichten per week gedurende drie maanden voor slechts €1500. Dit tarief is geldig wanneer je alle teksten en visuele content in één keer aanlevert.

Wat krijg je hiervoor:

  • Contentkalender: Ontvang een contentkalender voor de komende drie maanden, ideaal voor het plannen en organiseren van je social media activiteiten.

  • Gepersonaliseerde Berichten: We leveren 24 op maat gemaakte berichten, vormgegeven in de huisstijl van jouw bedrijf, zowel voor standaardposts als stories, om je merk consistent en professioneel te presenteren.

  • Abonnement voor Eenvoudig Beheer: Profiteer van een drie maanden abonnement om je social media content gemakkelijk op diverse platforms te plaatsen.

  • Workshop Social Media Beheer: Volg een workshop van ongeveer twee uur die je de vaardigheden leert om na drie maanden zelfstandig je social media te beheren en content te plaatsen. Belangrijk: Adobe Express is noodzakelijk voor deze workshop, maar is niet inbegrepen in de prijs.

Social media uitbesteden

Zet vandaag nog de stap naar een professionelere social media aanwezigheid! Neem contact op om gebruik te maken van onze speciale aanbieding: een uitgebreide contentkalender, 24 op maat gemaakte berichten, een handig drie maanden abonnement voor eenvoudig contentbeheer, en een praktische workshop om je vaardigheden in social media beheer te ontwikkelen. Mis deze kans niet om je merk naar een hoger niveau te tillen. Bel of mail ons nu voor meer informatie en start met het transformeren van je social media strategie!

Slimme strategieën voor een perfecte post op meerdere sociale platforms!

Ontdek de essentiële overwegingen voor effectieve content op verschillende sociale mediakanalen!

  • Posts met heel weinig tekst (> drie regels): Deze kunnen een beperkt bereik hebben, meestal rond 50%, omdat ze mogelijk niet voldoende informatie bieden om de interesse van gebruikers vast te houden.
  • Posts met externe links: Platforms zoals Facebook kunnen het bereik van posts met externe links verminderen tot ongeveer 70% om gebruikers op het platform te houden.
  • Posts met video: Videocontent kan een aanzienlijk bereik hebben, vaak meer dan 100%, omdat platforms de betrokkenheid bij video’s aanmoedigen.
  • Posts met meerdere foto’s: Het delen van meerdere foto’s in één post kan leiden tot een aanzienlijk bereik, vaak tot 150%, omdat dit soort content visueel aantrekkelijk is.
  • Posts met documenten: Platforms kunnen de zichtbaarheid van posts met documenten aanzienlijk vergroten, soms tot 250%, omdat ze uniek en informatief zijn.
  • Posts met polls: Polls worden vaak goed ontvangen op sociale media en kunnen leiden tot een aanzienlijk bereik, soms tot 450%, omdat ze interactie en betrokkenheid van gebruikers bevorderen.

Het is belangrijk op te merken dat de algoritmen en beleidsregels van sociale mediaplatforms voortdurend veranderen, dus deze cijfers zijn slechts indicatief en kunnen variëren. Het is altijd een goed idee om de richtlijnen en updates van specifieke platforms te volgen en te experimenteren met verschillende soorten content om te zien wat het beste werkt voor uw doelgroep en doelen.