Maarten Janssen: Front End Developer met Rijke Retailervaring

Met uitgebreide ervaring in het ontwerpen en inrichten van diverse winkels, variërend van kleding en sieraden tot woonwinkels en supermarkten, heeft Maarten Janssen op hoog niveau gewerkt voor vooraanstaande bedrijven.

Een Nieuwe Weg: Van Retailsucces tot Webontwikkeling

Na een succesvolle carrière in de retail besloot Maarten Janssen om een nieuwe weg in te slaan. Hij voltooide een HBO-opleiding als Front End Developer en zette zijn eigen onderneming op, met de treffende naam Atisuto – een term die “kunstenaar” betekent.

Online Marketing en Webdesign: Maarten’s Expertise

Binnen zijn nieuwe rol ligt de specialisatie van Maarten in online marketing en webdesign. Hij beschikt over de noodzakelijke ervaring om jouw bedrijf op een professionele wijze een online aanwezigheid te geven. Zijn creatieve geest komt volledig tot uiting in zijn originele ontwerpen, en zijn eerdere ervaring in de retailsector komt duidelijk naar voren in zijn ontwikkeling van gebruiksvriendelijke en tegelijkertijd commerciële websites en webwinkels.

Maarten Janssen is een Front End Developer

Maarten Janssen: Jouw Partner voor Digitale Groei

Wil je je bedrijf een solide online basis geven? Maarten Janssen staat klaar om te helpen. Zijn achtergrond in zowel retail als webontwikkeling biedt een unieke combinatie van vaardigheden die jouw onderneming kunnen versterken. Maartens werkwijze is gebaseerd op grondige kennis en expertise. Door zijn retailachtergrond begrijpt hij als geen ander hoe cruciaal het is om een website niet alleen visueel aantrekkelijk te maken, maar ook functioneel en winstgevend.

Zet de Stap naar Digitale Excellentie

Wacht niet langer! Zet de stap naar een doelgerichte online aanwezigheid en laat Maarten Janssen je begeleiden op deze reis. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe hij jouw bedrijf kan laten floreren in de digitale wereld. Samen kunnen jullie bouwen aan een online ecosysteem dat zowel esthetisch aantrekkelijk als rendabel is.

Maarten Janssen is een Front End Developer