Wat is Webhosting?

Betrouwbare webhosting heb je nodig om bezoekers te ontvangen op je website. Met hosting huur je een stukje van een server die 24/7 in verbinding staat met het internet. Heb je een domeinnaam en een Webhosting-pakket? Dan kun je aan de slag met je website.

Breng je website veilig onder bij Atisuto voor een optimale bereikbaarheid en snelheid en maak eenvoudig je snelle website. Kies het hosting-pakket dat past bij jouw wensen. Weet je nog niet precies hoe groot je website wordt? Begin dan met een klein pakket, je kunt later altijd upgraden.

Wat is een Domeinnaam?

Een domeinnaam (of, afgekort, domein) is een naam in het Domain Name System (DNS). Het naamgevingssysteem (op internet), waarmee computers zoals webservers en mailservers alsmede bepaalde diensten en toepassingen kunnen worden geïdentificeerd.

De domeinnaam verwijst doorgaans naar een IP-adres, maar kan ook andere technische verwijzingen omvatten. Het DNS functioneert zodoende als het ware als een telefoongids (van het internet). Een goede domeinnaam is treffend en eenvoudig te onthouden. Zowel bedrijven als particulieren maken er daarom intensief gebruik van, zowel om te vinden als om gevonden te worden op internet.

Domeinnaam +Webhosting

We nemen alle zorgen uit handen, jij geeft jouw domeinnaam door en wij regelen direct dat deze wordt vastgelegd incl. Webhosting pakket wat bij jou past.

Welke pakket is voor mij geschikt?

Welke webhosting je nodig hebt voor je website of webshop is afhankelijk van de wensen die je hebt. Heb je een website met een paar pagina’s nodig, dan is een kleiner pakket genoeg. Overstappen naar een groter pakket kan altijd.

Neem vrijblijvend contact op
Wat is Webhosting

FAVORIET
BIJ ONZE KLANTEN

FAVORIET
BIJ ONZE KLANTEN

FAVORIET
BIJ ONZE KLANTEN

Basic
Pakket

basic performance

Ideaal voor
kleine HTML websites
met mail, zonder database

jaarlijks

€ 49 excl. btw

(€4,09 p.m. excl. btw)

Voor meer specificaties
neem contact met ons op

Standaard
Pakket

basic performance

Ideaal voor
wordpress websites & kleine webshops
met mail & database

jaarlijks

€ 99 excl. btw

(€8,25 p.m. excl. btw)

Voor meer specificaties
neem contact met ons op

Power
Pakket

power performance

Ideaal voor
wordpress website
magento 2 webshop

maandelijks

€ 99 excl. btw

(€ 1188 p.j. excl. btw)

Voor meer specificaties
neem contact met ons op

Domeinnaam

.nl domeinnaam: € 15,00 excl. btw per jaar

.com domeinnaam: € 20,00 excl. btw per jaar