Sande Logistics

Sande Logistics

Atisuto Creative: Uw Partner in Online Uitstraling

We zijn verheugd om onze recente samenwerking met Sande Logistics aan te kondigen. Als toonaangevend creatief bureau hebben we het genoegen gehad om een onderscheidende onepager-website te ontwerpen en ontwikkelen voor dit professionele en flexibele transportbedrijf.

Bij Sande Logistics is elke dag gewijd aan het veilig en efficiënt vervoeren van stukgoed en blokvrachten. Wat hen onderscheidt, is hun toewijding aan het vervoeren van kwetsbare ladingen die extra aandacht en zorg vereisen, ver boven de normale standaard. Hun deskundige chauffeurs gaan altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat uw goederen op de juiste manier worden afgeleverd.

Gelegen op een strategische locatie, fungeert Sande Logistics als de ideale transportschakel tussen Nederland, de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Italië. Een unieke troef van dit transportbedrijf is hun vaste dienst op Corsica, waardoor ze de enige transporteur in de Benelux zijn die deze belangrijke verbinding onderhoudt.

Bij Atisuto Creative zijn we trots op ons vermogen om de unieke identiteit en diensten van Sande Logistics online te presenteren. Onze onepager-website is ontworpen met oog voor detail en gebruiksgemak, en we zijn ervan overtuigd dat het de professionele uitstraling van dit transportbedrijf perfect weerspiegelt.

Samen met Sande Logistics kijken we uit naar een succesvolle samenwerking en zijn we vastbesloten om hen te ondersteunen bij het bereiken van hun zakelijke doelstellingen. We nodigen u van harte uit om hun nieuwe website te bezoeken en meer te ontdekken over de voortreffelijke diensten die zij aanbieden.

  • Huisstijl: Look and Feel

  • One pager: een website die één enkele pagina bevat
  • Zelf Aanpassingen kunnen doen: Eigen controle, flexibiliteit.

  • Website: Professioneel, gebruiksvriendelijk.

  • Webdesign: Uniek, visueel aantrekkelijk, responsief.

  • Special slider: Opvallend, dynamisch.

  • Formulieren: Aanpasbaar, gegevensverzameling.

  • Fotografie: Professioneel, beeldvorming.

Bekijk de site live: