Een huisstijl voor jouw
onderneming en website

Huisstijl is een overkoepelend marketing woord voor het onder de aandacht brengen van het logo, merk- en/of bedrijfsnaam. Het waarde geven aan en het werken aan jouw merk voor betere bekendheid.

Ons laatste werk

Wanneer spreken we van een huisstijl?

Als definitie van een huisstijl zegt het Groot Woordenboek der Nederlandse Taal het volgende:
De aard en het geheel van de visuele presentatie van een onderneming, zoals naamcode, bedrijfssymbool, opmaak, lettersoort en eventueel kleur van het verspreide drukwerk en van opschriften enz.”

De Engelse term voor huisstijl is Corporate Identity, maar wij spreken van het Corporate Designals het gaat over de visuele uitstraling van een bedrijf. De volledige presentatie van een bedrijf, in de breedste zin van het woord, is beter te vatten onder de noemer Brand Identity (merkidentiteit). De merkidentiteit manifesteert zich in alle lagen van een bedrijf, van de receptioniste die de telefoon opneemt, tot de print media uitingen, de website, landelijke televisie reclames, etc.

Basiselementen van een goede huisstijl

Een goede huisstijl bestaat uit een mix van verschillende grafische basiselementen. Dit zijn de onderdelen die belangrijk is voor het succes van jouw bedrijf:

1. Logo (Ga je voor beeld/tekst of een combi)
2. Typografie (1 tot 2 Lettertypes)
3. Kleur (Kleurenpallet 3 hoofdkleuren)
4. Vorm (Vierkant, rond, dynamisch)
5. Visuals (Eén foto zegt meer dan 1000 woorden)
6. Tone of voice (De “stem” van de organisatie)
7. Brand Voice (Welke taal wil je spreken tegen je klant)
8. Huisstijl management (Poortwachter)

Met een Huisstijl helpen wij jou graag

Wij gaan met jou het creatieve proces in om een complete look & feel neer te zetten. Met behulp van deze nieuwe uitstraling kunnen wij advies aandragen om deze nieuwe identiteit te vertalen naar alle andere uitingen, zowel online als offline. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, kleding, bestickering, reclameborden en meer!

Wij zetten de basis neer met de bedoeling dat je een consistent geheel krijgt aangedragen, voor een optimale huisstijl-beheersing.

Neem vrijblijvend contact op

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

We bespreken graag de mogelijkheden
bel / app of stuur een bericht

06 16937088
Whats App
Bericht

Atisuto Creative | Fotostudio: State 68 5509 NX Veldhoven | maarten@atisuto.nl | kvk 77427122 | BTW NL003200210B05

copyright 2021 Atisuto creative | Privacybeleid